Succesvol digitale producten verkopen via Etsy is een uitstekende manier om passieve inkomsten te genereren! Als ondernemer heb je waarschijnlijk waardevolle kennis en expertise opgebouwd binnen je vakgebied. Het creëren en verkopen van digitale producten zoals e-books, sjablonen of software is een uitstekende manier om passieve inkomsten te genereren. Eenmaal gemaakt en geautomatiseerd, kunnen deze producten keer op keer worden verkocht zonder dat je voortdurend actief betrokken hoeft te zijn.

De Etsy Academy

Een van de vele manieren om jouw digitale producten te verkopen is via Etsy! Maar hoe verkoop je nu succesvol digitale producten via Etsy? Rowena Rousseau heeft hier een online leeromgeving voor gemaakt namelijk de Etsy Academy. In deze Academy vind je alle stappen die nodig zijn om je Etsy shop te openen en te laten groeien. Er zit ook een stuk voorbereiding in. Mocht je namelijk nog geen idee hebben wat überhaupt een digitaal product is en wat voor een assortiment aan digitale producten jij kunt maken en kunt verkopen? Rowena got you covered!

Wat kun je verwachten in de Etsy Academy?

✓ Je zult inspiratie opdoen en Rowena neemt je van A tot Z mee door het hele proces. 

✓ Etsy Success Planner Dashboard (met meer dan 30+ templates, voorbeelden en how-to’s!)

✓ 25+ video’s (met duidelijke in-screen voorbeelden)

✓ 30+ Templates om zélf mee aan de slag te kunnen gaan.

✓ Bonus: Hoe je zelf digitale producten kunt maken. In de bonusmodule vind je een compleet stappenplan en how-to video’s hoe je makkelijk een template kunt maken in Canva en deze vervolgens verkoop-klaar maakt en toevoegt in jouw Etsy shop.

Etsy Academy

Contact

Iris Verschoor
Your Business VA
06-50220816
info@yourbva.nl
Btw-ID: NL003922817B04

Your Business VA werkt met
affiliate links.

Your Business VA - Logo
Your Business VA - Iris Verschoor

Let's talk BUSINESS

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen of zou je graag wat meer informatie ontvangen? Laat dan een bericht achter.

×