Happy clients

Your Business VA - Happy clients

Iris is een harde werker die doet wat ze belooft. Ze is heel nauwkeurig en creatief. Er ontgaat haar niets en ze zorgt voor duidelijkheid. 

Dankzij de website die Iris voor mijn bedrijf gemaakt heeft, heb ik al meerdere klanten die aangeven dat ze daardoor voor mij hebben gekozen! Ik heb al zoveel positieve complimenten over de website gekregen. Ze is professioneel en een echte vak vrouw! Iris geeft heel veel nuttige tips, waar je ook echt iets mee kan en in begrijpelijke taal, om je bedrijf goed neer te zetten! Een echte aanrader, een dikke 10 plus!  

Anouk

Hypotheken van Anouk

Iris is een vriendelijk en begripvol persoon om mee samen te werken. Ze houd je scherp en denkt met je mee. Tegelijkertijd daagt ze je ook uit om zelf kennis op te doen over de online wereld (hoe zit een website in elkaar bijvoorbeeld). Wil je een website die ‘jou’ als persoon laat zien, dan raad ik Iris 200% aan! Dank je wel Iris voor de kick-start van mijn bedrijf Diëtist Lau.

Laura

Diëtist Lau

Ik ben super blij met Iris! Ze neemt de tijd voor je wensen en geeft genoeg ruimte voor aanpassingen zodat het helemaal is zoals je je website wilt hebben. Ook de communicatie is toegankelijk en ze denkt echt met je mee.

Eva

IVY Brow Studio

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Iris. Iris is toegankelijk, bereikbaar en denkt mee. Dat is wat ik als startende ondernemer daadwerkelijk nodig had. Daarnaast levert Iris zorgvuldig werk af, precies zoals ik mijn website voor ogen had. Ik zal mijn volgende projecten dan ook zeker weer aan Iris overlaten.

Kees

MAK Integraal Bouw- en Timmerwerk

Ik ben erg blij met het ontwerp van de website. Ik had zelf totaal geen idee of inspiratie over hoe de website eruit moest komen te zien. Het ziet er professioneel en aantrekkelijk uit. De kleurencombinaties en lay-out zijn goed gekozen en passen goed bij mij als persoon. Ik vind het prettig om met Iris samen te werken. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en suggesties. 

Kortom, ik ben erg tevreden met de website die Iris voor mij heeft gemaakt en ik wil je bedanken voor je professionele aanpak en het leveren van een kwaliteitsproduct. Ik zal niet aarzelen om je aan te bevelen aan anderen die op zoek zijn naar een VA.

Lotte

Lotte Coacht

Ik heb heel fijn met Iris samengewerkt. Als er afspraken gemaakt werden kwam zij deze altijd meteen na. Als Iris iets regelt weet je dat het tot in de puntjes verzorgd wordt. Zij zorgt voor overzicht en structuur. Een fijne collega, met een leuke creatieve input.
Sanne

Beauty Studio Glow

Ik heb Iris leren kennen als een verantwoordelijke en punctuele collega.
Daarnaast heeft Iris gedurende de periode dat wij samen hebben gewerkt een aantal sterke kanten van zichzelf laten zien, die ik graag met u deel. Zo is zij behulpzaam, duidelijk, nauwkeurig en assertief. Tot slot beveel ik Iris graag aan, Iris een zeer goede aanwinst voor uw bedrijf.
Deborah

Wax & Go

Hi Iris,

Tijdens het kijken van je video raak je mij: wat een prachtige website. Boven verwachting mooi, simpel, elegant en wie ik ben. Dit is de reden dat ik uit mijn comfortzone stapte en opzoek ging naar een VA! Ik ervaar dankzij jou meer rust, wetende dat de website zowel van de voor- als achterkant goed in elkaar steekt.

Ook wil ik je bedanken voor het fijne telefoongesprek enkele weken geleden. Het heeft mij aan het denken gezet. Ik weet van mezelf dat ik graag dingen goed doe, voor 200% inzet en regelmatig angsten ervaar (faalangst). Jouw woorden hoor ik nog regelmatig: geniet van het proces, neem je tijd, het hoeft niet allemaal in één keer af.

More Beauty by Carla

More beauty by Carla is een luxe beautysalon in het centrum van Alkmaar. Gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering, verjonging & ontspanning.

www.morebeautybycarla.nl

www.morebeautybycarla.nl

Diëtist Lau

Ben jij óók klaar met het snoepen, snaaien en troosteten, om vervolgens weer te lijnen?
Het kan anders!

www.dietistlau.nl

www.dietistlau.nl

Lotte Coacht

Welkom bij Lotte Coacht, waar passie en enthousiasme samenkomen om zowel kinderen als (jong)volwassenen te begeleiden op een reis naar persoonlijke groei en welzijn. Ontdek de transformerende kracht van paardencoaching, waarbij de paarden dienen als onze partners in het begeleidingsproces.

www.lottecoacht.nl

www.lottecoacht.nl

IVY Brow Studio

Welkom bij IVY Brow Studio. Gelegen in het hartje van Rotterdam, waar je terecht kunt voor meer dan alleen wenkbrauwen! 

www.ivybrowstudio.nl

www.ivybrowstudio.nl

Tankstation van Langen

E-chopper verhuur, E-chopper verkoop, carwash en aanhanger verhuur.

www.tankstationvanlangen.nl

www.tankstationvanlangen.nl

MAK Integraal Bouw- en Timmerwerk

Bij MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk komen vakmanschap en kwaliteit samen. Zij staan klaar om al uw houtbewerkingsbehoeften te vervullen.

www.mak-ibt.nl

www.mak-ibt.nl

Beauty Studio Glow

It’s time to glow!

www.beautystudioglow.nl

www.beautystudioglow.nl

Hypotheken van Anouk

Vrijblijvend en kosteloos financieel advies!

www.hypothekenvananouk.nl

www.hypothekenvananouk.nl

Clenda Saal – Hormoontherapeut

Zwangerschapswens en hormonen. Helpt en begeleid vrouwen om op natuurlijke wijze zwanger te worden.

www.clendasaal.nl

www.clendasaal.nl

Joyce Dekkers

Financieel vrij met vastgoed.

www.joycedekkers.nl
(Website onderhoud)

www.joycedekkers.nl

Contact

Iris Verschoor
Your Business VA
06-50220816
info@yourbva.nl
Btw-ID: NL003922817B04

Your Business VA werkt met
affiliate links.

Your Business VA - Logo
Your Business VA - Iris Verschoor

Let's talk BUSINESS

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen of zou je graag wat meer informatie ontvangen? Laat dan een bericht achter.

×