Iris Verschoor

Technisch VA

Hi there, mijn naam is Iris Verschoor, ik ben 35 jaar oud en super trotse mama van zoontje Jack (5 jaar). Samen met mijn zoontje woon ik in Heerhugowaard. Na 14 jaar met veel plezier een succesvolle schoonheidssalon te hebben gerund in de binnenstad van Alkmaar moest ik vanwege een chronische ziekte in 2020 gedwongen stoppen met mijn schoonheidssalon.

Een jaar lang heb ik mij afgevraagd: Wat nu? Waar word ik blij van? Waar krijg ik weer nieuwe energie van? ”VA iets voor mij?” kwam voorbij op social media.

Ik werd direct nieuwsgierig en hoe meer ik las, hoe enthousiaster ik werd, ”JA” dit is waar ik naar op zoek was!

Dat ik weer ondernemer wilde worden wist ik meteen al. Ik hou van de vrijheid, dat je zelf de regie in handen hebt, de uitdagingen die het ondernemen geeft maar ook van de risico’s die het met zich mee brengt. Je ontwikkelt en leert altijd als ondernemer zijnde en dit geeft je vele inzichten. Inzichten die je soms kopzorgen kunnen geven maar ook voldoening. De vele geluksmomentjes en mijlpalen die je als ondernemer mee maakt, zowel klein als groot en die je wat mij betreft altijd moet vieren. Maar ook de fouten, de fouten waarvan je leert en die je zowel zakelijk als privé sterker maken. Ondernemen heeft dus vele kanten en ik hou van elke kant.

Dat innerlijke vuurtje

En wij als ondernemers hebben het allemaal, dat innerlijke vuurtje om van je passie, hetgeen wat je het liefste doet, een succes te maken. Als Technisch VA wil ik jou als ondernemer ondersteunen met het opschalen van jouw bedrijf. Om meer omzet en minder werkdagen te creëren door meerdere passieve inkomstenstromen op te zetten. Of wil jij graag een (nieuwe) website en/of webshop, is jouw website toe aan een upgrade, wil je jouw bedrijf meer automatiseren of wil je jouw kennis online aanbieden maar ontbreekt de technische kennis? Dan help ik je graag! 

Door mijn jarenlange ervaring in het ondernemerschap, hoef je mij niets uit te leggen. Ik ben er voor ondernemers die willen groeien en het maximale uit hun bedrijf willen halen. Ik geloof dat jij als ondernemer meer rust zult ervaren, sneller kunt groeien met jouw bedrijf en dat uiteindelijk bijdraagt aan jouw algehele geluk!

Iris Verschoor - Over mij

Contact

Iris Verschoor
Your Business VA
06-50220816
info@yourbva.nl
Btw-ID: NL003922817B04

Your Business VA werkt met
affiliate links.

Your Business VA - Logo
Your Business VA - Iris Verschoor

Let's talk BUSINESS

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen of zou je graag wat meer informatie ontvangen? Laat dan een bericht achter.

×