Your Business VA - Gratis weggever

Een gratis weggever wordt ook wel een ‘Lead magnet’ genoemd. Een manier om je vak expertise én de oplossing van het probleem van jouw ideale klant te laten zien, is een waanzinnige waardevolle digitale weggever. Je blog, vlog of podcast helpt je te laten zien wat je bedrijf doet en waar je expertise ligt. Een gratis weggever gaat een stapje verder en heeft meer mogelijkheden. Het is een specifiek cadeau voor je ideale bezoeker. Een cadeau wat je gratis weggeeft in ruil voor de naam en het e-mailadres van jouw potentiële klant.

Een weggever bestaat in vele verschillende vormen, zoals:

  • Een Whitepaper
  • Een E-book
  • Een Checklist
  • Een Guide
  • Een Online workshop
  • Een Webinar etc.

Canva is een geweldige tool om jouw gratis weggever in te ontwerpen. Met de gratis versie van Canva kun je al heel veel. Tevens staan al vele geweldige ontwerpen voor je klaar. Je hoeft ze alleen nog maar aan te passen in je eigen huisstijl.

Een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie

Tevens heeft jouw potentiële klant bij weggevers zoals een checklist of een online workshop iets om te doen in plaats van te lezen. Actie zet aan tot actie! Het geeft jou de kans om een persoonlijk contactmoment te creëren en haar of hem periodiek op de hoogte te houden via een mailing. Iedereen die je weggever downloadt is namelijk een potentiële klant. Kortom: Het hebben van een digitale weggever is dus een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie! Lees hier meer over e-mailmarketing.

Contact

Iris Verschoor
Your Business VA
06-50220816
info@yourbva.nl
Btw-ID: NL003922817B04

Your Business VA werkt met
affiliate links.

Your Business VA - Logo
Your Business VA - Iris Verschoor

Let's talk BUSINESS

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen of zou je graag wat meer informatie ontvangen? Laat dan een bericht achter.

×